Прес-центр2 грудня 2019, 15:12

03 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями, засвідчуючи цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Цей день не є святом, а покликаний привернути увагу суспільства до проблем таких людей, захисту їх прав, гідності і благополуччя, підкреслюючи, що права всіх людей, які мають певні особливості, пов’язані з інвалідністю, рівні.

Своїми успіхами в спорті, науці, громадському житті особи з фізичними обмеженнями доводять, що завдяки силі духу і цілеспрямованості можна досягти таких висот, які й здоровій людині не завжди під силу. Разом з тим, як ніхто інший, ці люди потребують підтримки і заохочення, бо їхнє життя - це щоденна боротьба.

Щиро бажаю усім міцного здоров’я, щастя, удачі, витримки, мужності, оптимізму, можливості втілити в реальність всі плани і задуми, миру і спокою. Родинного затишку вам та життєвого оптимізму! Хай негаразди обходять ваші родини, а життєвий шлях буде завжди благословенним!

 

         З повагою,

 

Перший заступник, в.о. голови

Біловодської

райдержадміністрації                                                 

        

Вадим МУРАТОВ