Прес-центр3 липня 2018, 13:07

04 липня – День Національної поліції України. Шановні поліцейські, працівники Національної поліції та ветерани правоохоронних органів України!

Від щирого серця вітаю Вас із професійним святом – Днем Національної поліції України! Саме ви – правоохоронці покликані завжди стояти на захисті прав та свобод, прикладати максимум зусиль для того, щоб буква закону держави, завжди втілювалась у повсякденному житті наших громадян.

Ви пов’язали своє життя з ризикованою та важливою справою – протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку. Завдяки відповідальному ставленню, вмінню долати труднощі, ви поступово і впевнено, не словом, а ділом втілюєте основний принцип діяльності правоохоронного органу – служити та захищати.

У цей день вітаю всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя. Адже честь і гідність, бажання працювати і змінювати країну на краще – це ті основні якості, які повинен мати працівник правоохоронних органів. Впевнений, що ваші ряди будуть все більше поповнюватися молодими, досвідченими і самовідданими людьми, які вирішили присвятити своє життя справі справедливості, совісті та честі.

Сердечно бажаю Вам успіхів у професійній діяльності, зокрема подальшій боротьбі із злочинністю задля забезпечення стабільності та дотримання правопорядку, нових досягнень і звершень в ім’я миру і процвітання нашої України. Щиро зичу Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, мирного неба над землею, благополуччя та злагоди. Хай у Ваших оселях завжди панує добробут і сімейний затишок.

 

З повагою,

Голова районної державної адміністрації                          А.С. ГРАЧОВ