Прес-центр1 листопада 2018, 08:11

04 листопада – День працівника соціальної сфери. Шановні працівники та ветерани праці соціальної сфери!

Щиро вітаю вас та  усіх, хто причетний до важливої, відповідальної і непростої роботи у сфері соціальних послуг, з професійним святом!

  Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість громадян, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинуті і не забуті, відчувають себе захищеними у цей непростий для всіх час. Ви ті, хто першими приймає на себе людські проблеми та життєві негаразди. Завдяки вам тисячі людей отримують соціальні допомоги та послуги, а з ними і надію на справедливість.

Турбота про людину, її майбутнє, забезпечення соціальних гарантій і допомога тим, хто її потребує, – це надзвичайно важливі завдання, які щодня виконують працівники соціальної сфери.

Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла, а усі ви завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує вашої допомоги.

Переконаний, що вам вистачить наснаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого краю, соціального захисту громадян.

Бажаю вам здійснення всіх ваших задумів і мрій, щоб вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям.

Низький вам уклін за терпіння, щирість, любов до людей.

Натхнення вам і творчих успіхів у вашій благородній справі!

 

         З  повагою,

Перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації  В. МУРАТОВ