Прес-центр6 грудня 2018, 16:12

07 грудня – День місцевого самоврядування

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати!

Щиро вітаю вас зі святом, яке підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства, - Днем місцевого самоврядування! Цей день стоїть в ряду дат, пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії.

У сучасному суспільстві, в умовах впровадження реформ саме органи місцевого самоврядування покликані сприяти розв'язанню життєво важливих проблем місцевого та державного значення. Сьогодні на вас покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців усіх населених пунктів району.

Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову демократичної  держави.

Особливі слова подяки хочу висловити ветеранам самоврядної ниви, які  своєю невтомною працею утверджували місцеве самоврядування у районі.

Бажаю усім, хто працює на благо громадян району, територіальної громади, відстоює її інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення усіх життєвих мрій та сподівань!

     

З  повагою,

Голова Біловодської райдержадміністрації           А.С. ГРАЧОВ