Прес-центр11 серпня 2017, 15:08

09 серпня 2017 року відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) Біловодського району.

09 серпня 2017 року під головуванням першого заступника голови, в. о. голови райдержадміністрації Вадима Муратова  відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС).  На засіданні комісії розглядалися 3 питання: про аварійний стан колишньої котельні Біловодського професійного аграрного ліцею Луганської області ; про демонтаж аварійних котелень № 1 та № 2 КП «Біловодськтепло»; про заходи щодо поліпшення протипожежної та техногенної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей.

Під час проведення засідання Вадим Муратов зазначив, що збереження життя та здоров’я людей є найприорітетнішим напрямком діяльності  органів державної влади усіх рівнів. Тому з метою попередження травмування або навіть загибелі людей районна комісія з питань ТЕБ і НС вирішила надати доручення директору Біловодського аграрного ліцею Луганської області та директору КП «Біловодськтепло» вирішити питання щодо демонтажу аварійних приміщень підвідомчих об’єктів.

За результатами розгляду третього питання (про заходи щодо поліпшення протипожежної та техногенної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей)  головному лікарю КЗ «Біловодська ЦРЛ», головному лікарю КЗ  «Біловодський РЦПМСД», начальникам відділів освіти і культури, начальнику управління соціального захисту населення Біловодської РДА, Управлінню Пенсійного фонду України в Біловодському районі рішенням комісії було встановлено низку заходів спрямованих на підвищення рівня пожежної та техногенної безпеки підпорядкованих об’єктів.  

 

Керівник апарату

райдержадміністрації                                                                Н.В. БУДОВСЬКА