Прес-центр14 вересня 2018, 14:09

15 вересня – День фармацевтичного працівника. Шановні фармацевтичні працівники району!

Щиро вітаю вас з професійним святом!

Щорічно осіння пора дарує нам це особливе свято і хочеться сказати, що фармація - це найважливіша складова системи охорони здоров’я, а роль провізора або фармацевта неможливо переоцінити, адже їх щоденна праця — це турбота про здоров’я і життя тисяч і тисяч людей.

Сьогодні праця фармацевта особливо важлива та значуща. Ваші професійні знання, соціальна відповідальність, вміння знаходити оптимальні рішення є важливою підтримкою для багатьох людей, вони додають нашому суспільству здоров’я, віри та оптимізму.

Водночас це надзвичайно серйозна відповідальність: адже такі професії, як аптечний працівник та лікар, з давніх-давен відносили до найбільш шанованих та авторитетних у суспільстві через їх колосальну соціальну значущість та користь.

Фармацевтичні працівники — це вірні друзі й помічники кожного нашого громадянина. Нехай вашу працю буде винагороджено насамперед великою людською вдячністю та повагою.

У день професійного свята від усієї душі бажаю вам, шановні фармацевти, нових ідей та професійних перемог, надійних партнерів та вірних друзів, щедрої долі, добробуту вам і вашим родинам. Нехай вистачає сил, здоров’я та наснаги на добрі справи. Дякую вам за відданість своїй справі, турботу та вміння дарувати людям надію.

 

 З  повагою,

Голова Біловодської райдержадміністрації           А.С. ГРАЧОВ