Прес-центр15 листопада 2018, 15:11

18 листопада – День працівників сільського господарства. Шановні працівники та ветерани сільського господарства!

Сердечно вітаю всіх аграріїв району, а також працівників підприємств переробної галузі, які вносять значний внесок в ефективний розвиток сільського господарства,  з професійним святом!
Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя. Один урожай в коморі, в засіках, а наступний вже проростає першими паростками осінньої озимини, чекає сонця, вологи, господарського догляду.
       Прийміть низький уклін всі  ті, для кого важка селянська праця була і залишається сенсом життя, хто попри всі негаразди чесно і сумлінно робить свою справу.
        Бажаю всім, хто присвятив своє життя рідній землі,  міцного здоров’я, радості. Хай щедра осінь обдарує вас своїми плодами, принесе в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя. Нехай усі дні вашого життя завжди будуть ясними, ниви рясними, а дощі вчасними!

 

         З  повагою,

Перший заступник, в.о. голови Біловодської райдержадміністрації      В. МУРАТОВ