Прес-центр1 вересня 2017, 15:09

1 вересня в усіх загальноосвітніх школах району відбулися урочисті лінійки з нагоди Дня знань.

День знань – це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Теплого вересневого ранку в одинадцяти загальноосвітніх закладах Біловодського району розпочався новий навчальний рік. 192 першокласники з почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, переступили поріг школи. Хлібом-сіллю на вишиваному рушникові проводжали батьки своїх юних школяриків у довгу дорогу до вершин науки і знань. Решта учнів радісно знову зустрічаються зі старими друзями, діляться враженнями про проведені канікули. На урочистостях в Біловодській гімназії та в опорному навчальному закладі - Біловодській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів були присутні народний депутат Верховної ради України Сергій Шахов, голова  районної держадміністрації Андрій Грачов, перший заступник голови райдержадміністрації  Вадим Муратов, заступник голови Біловодської районної ради Козакова Ірина, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Будовська, голова селищної ради Едуард Олєйніков, начальник відділу освіти райдержадміністрації Олексій Щітка. Гості свят щиро привітали школярів, педагогічні колективи закладів та подарували подарунки.

Голова райдержадміністрації Андрій Грачов зауважив, що відповідно до Стратегії розвитку  району до 2020 року буде створено опорний навчальний заклад – Біловодська гімназія. Він висловив сподівання, що цей навчальний заклад буде найкращим в районі, про що свідчать результати роботи педагогічного колективу та учнівських олімпіад.

Народний депутат Верховної ради України Сергій Шахов наголосив, що всі свої зусилля він спрямує на покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів району. 

По закінченню урочистостей діти завітали на перший урок 2017-2018 навчального року.