Прес-центр28 вересня 2018, 16:09

1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана ! Шановні жителі району!

 Щиро вітаємо вас з Міжнародним днем людей похилого віку та  Днем  ветерана !

Указом Президента 1 жовтня в Україні визначено Днем ветерана. Символічно, що цей день збігається з відзначенням Міжнародного дня людей похилого віку.

Встановлення Дня ветерана у нашій країні засвідчує глибоку пошану суспільства до Вас, людей старшого покоління, посилення уваги до ваших потреб, високу оцінку ваших ратних і трудових подвигів, неоціненного внеску у становлення Української держави, зміцнення її економічного та культурного потенціалу.

Цей день –символ єдності і спадкоємності поколінь,чудова нагода сказати теплі слова батькам, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за

багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість.

Шановні співвітчизники - молоде покоління нашого району, діти і онуки ветеранів!

Пам’ятаймо, що старість - це перспектива кожного із нас, що всі ми побуваємо на планеті старості, що люди літнього віку потребують не тільки пристойних пенсій, доступних ліків, реального соціального захисту, а й тепла ваших сердець, доброго слова, турботи і допомоги.

Тож давайте оточимо своїх батьків, ветеранів, усіх людей літнього віку увагою і милосердям, готовністю завжди і скрізь допомогти їм.

Бажаємо Вам здоров’я,благополуччя. миру, добра і щастя!

 

З повагою,

Голова районної держадміністрації   А. ГРАЧОВ