Прес-центр20 лютого 2018, 14:02

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні

Шановні жителі району!
20 лютого наша держава відзначає річницю трагічних подій на Майдані, вшановує героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності. Чотири  роки тому найактивніші представники українського народу відстоювали право всіх нас жити у вільній Україні, мати право вільно дихати, відчувати себе громадянами, а не сірою масою. Люди різного віку, професій, віросповідань, з різних куточків України і навіть інших держав, боролися не за свої особисті інтереси, а йшли під кулями снайперів, прикриваючись лише дерев’яними щитами, за краще майбутнє для своїх дітей, своїх сімей, своєї держави. Вони – Герої, бо герой – це той, хто не шкодує себе заради інших.
Ми всі у боргу перед цими людьми: і тими, хто вцілів, і тими, хто став Небесною Сотнею та спостерігає за нами з небес. Переконані, що їхні смерті не були марними, що ціною їхнього життя Україна стане кращою. Знаємо, що український народ після Революції Гідності став іншим.
Просимо згадати і вшанувати в ці дні Героїв Небесної Сотні. Вічна пам’ять їм, вічна шана їхнім сім’ям і близьким, миру і процвітання нашій державі.
Слава Україні!

З повагою,

Голова  районної державної адміністрації    А.С. ГРАЧОВ