Прес-центр22 cічня 2019, 09:01

22 січня – День Соборності України

Шановні жителі Біловодського району!

 

Щиро вітаю вас з   Днем Соборності України!

Цього року ми  відзначаємо знакову дату - 100-річчя з Дня Соборності. 22 січня  1919 року було підписано Акт Злуки східних і західних земель України.  Це була велика історична перемога України, яка віками боролась за свою територіальну цілісність та суспільну єдність. Політична доля не судила Україні незалежності у 20-х роках минулого століття, але день підписання Акту злуки між представниками Української Народної   та Західно-Української Народної Республік назавжди залишиться для нас  символом національної єдності.

Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею, мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків, оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.
         Нехай же наша державницька діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу.
         Щиро бажаю всім міцного здоров'я, достатку і злагоди в родинах, сил та натхнення, миру, успіхів та нових досягнень на благо рідної України!
         Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу! 

 

         З повагою,

 

Голова районної                                                         

держадміністрації                                                       

         А. ГРАЧОВ