Прес-центр23 серпня 2018, 07:08

23 серпня – День Державного Прапора та 24 серпня - День незалежності України. Шановні біловодчани!

Прийміть найсердечніше вітання з нагоди величних національних свят нашої державності – Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!  Народ України святкує вже 27 річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі.

Ця визначна дата навіки увійшла в історію нашої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного від­родження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

День незалежності втілює в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. І саме прапор став символом незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменом наш народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність.

Історично склалося, що напередодні Дня незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та працелюбність українців. Сьогодні державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ.

Від щирого серця й від усієї душі зичу вам щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. Зі святом вас! З Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

 

З повагою,

Голова районної держадміністрації                 А.С. ГРАЧОВ