Прес-центр27 червня 2019, 08:06

28 червня – День Конституції України

Шановні жителі Біловодського району!

У 1996 році громадяни України отримали Основний закон, який гарантував їм права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно закріпив незалежність нової європейської держави. Світовий досвід свідчить, що найуспішніше розвивається та суспільна система, в якій найбільш повно розкривається творчий потенціал людини. Саме вільна і відповідальна особа є головною рушійною силою сучасної цивілізації, творцем всіх складових суспільних відносин – політичних, економічних, соціальних, правових, етнічних, конфесійних, наукових, культурних. Конституція України 1996 року дала поштовх для продуктивного розвитку усіх галузей національного законодавства та сфер суспільного життя.

Тож, щиро вітаю вас із визначним святом — Днем Конституції України! Бажаю успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини.

Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, а принципи демократії, рівності, верховенства права, повністю втілюються в наше повсякденне життя.

Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, бадьорості духа, миру та благополуччя. Нехай це свято додасть вам наснаги в роботі та житті на благо України!

 

З  повагою,

Перший заступник, в.о.  голови

Біловодської райдержадміністрації  В. МУРАТОВ