Прес-центр27 жовтня 2018, 20:10

28 жовтня – День автомобіліста та дорожника України. Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Щиро вітаю вас, шановні водії, всі, хто займаються будівництвом і ремонтом доріг, та взагалі всіх, хто пов’язав своє життя з автомобілями, з вашим професійним святом.

В останню неділю жовтня всі, хто не уявляє свого життя без автомобіля, святкують це найпоширеніше професійне свято країни. Адже неможливо уявити жодну ланку держави, підприємства чи організації без водіїв.

Автомобіліст – професія особлива, зі своєю романтикою, своїми традиціями, характером та укладом. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Саме серед автомобілістів такі поняття, як взаємовиручка, честь, гордість за свою професію, „відчуття ліктя” мають особливе значення.

Ви керуєте різними машинами, але всі ви – на одному шляху. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність здійснення перевезень, функціонування всіх галузей господарства району, життєдіяльність населених пунктів. Ваша завзята та відповідальна праця викликає заслужену повагу.

Щиро бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи!

Нехай дорога буде легкою, "залізний кінь" – міцним, а вдома завжди чекають рідні та близькі!

 

З повагою,

Голова районної державної адміністрації                 А. ГРАЧОВ