Прес-центр8 листопада 2017, 13:11

9 листопада – Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва

Шановні Біловодчани!

Щиро і сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Високо ціную ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи і досягнення.

Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, не схожими на інших. Завдяки щоденній праці клубників, викладачів дитячої школи мистецтв, бібліотекарів, фахівців музейної справи невтомно оберігаються джерела духовності, правди і краси. Завдяки творчій діяльності майстрів культури та мистецтв народна та професійна культура району постійно поповнюється вагомими духовними здобутками.

Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно користатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

Бажаю вам вічної весни у серці й  душі. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

 

З повагою,

Голова районної  державної адміністрації       А.С. ГРАЧОВ