Прес-центр17 жовтня 2017, 12:10

Біловодська федерація футболу підвела підсумки футбольного сезону 2017 року

14 жовтня 2017 року у Біловодську на стадіоні «Юність» районна федерація футболу підводила підсумки сезону та нагороджувала переможців та призерів чемпіонату.

         Із закінченням футбольного сезону та святами присутніх глядачів та спортсменів привітав народний депутат України Сергій Шахов, який приїхав з подарунком для біловодських спортсменів – набором футбольних м’ячів. Також на підсумковій церемонії були присутні перший заступник голови Біловодської райдержадміністрації Вадим Муратов, голова Біловодської районної ради Петро Самойлов, голова Біловодської селищної ради Едуард Олєйніков.

Підводячи підсумки футбольного року, голова Луганської обласної федерації футболу Віктор Безрук і голова Біловодської  федерації футболу Іван Кудря відзначили прогрес футбола у районі, цьогорічні досягнення юних біловодських футболістів, висловивши сподівання, що футбол у районі і надалі буде популярним і масовим. Була висловлена вдячність всім, хто долучився до проведення першості району з футболу, а саме - членам федерації, сільським головам, керівникам та спонсорам команд, гравцям.

         Відбулося нагородження команд, які вибороли призові місця. Медалями та грамотами районного товариства «Колос» і районної федерації футболу була нагороджені переможці чемпіонату – команда Шуліківки, срібний призер - «Зоря» з Лимарівки та бронзовий призер – нижньобараниківська «Вікторія».

         Грамотами були відзначені спонсори та керівники команд Сергій Титаренко, Олександр Мельник, Віктор Нестеренко, Олександр Москальов, Вітілій Лисак, Юрій Ніпрун, Анатолій Негода, Дмитро Кохан, Андрій Засько.

Були відзначені кращі гравці чемпіонату та нагороджені грамотами та призами Біловодської  федерації футболу, Біловодської районної організації ВФСТ «Колос»:

кращий воротар – Тищенко Геннадій («Вікторія»);
кращий захисник – Мележик Сергій (Шуліківка);
кращий півзахисник – Сергієнко Олександр ( «Світоч»);
кращий нападник – Компанієць Сергій («Зоря»);
кращий бомбардир – Гура Сергій («Зоря»)

Віталій Хоменко був визнаний кращим арбітром чемпіонату.