Прес-центр27 серпня 2020, 13:08

Біловодська райдержадміністрація висловлює вдячність за участь у ліквідації лісової пожежі

Біловодська райдержадміністрація висловлює щиру вдячність за високопрофесійну, самовіддану і оперативну роботу співробітникам ДПРЧ-28 Біловодського району ГУ ДСНС України у Луганській області, колективу ДП “Біловодського ЛМГ” за швидке реагування та залучення до ліквідації співробітників ДПРЧ-24 Станично-Луганського району, ДПРЧ-29 Міловського району, ДПРЧ-25 Новоайдарського району, ДПРЧ-6 Старобільського району, керівництва ГУ ДСНС України у Луганській області, а також  підприємствам “Нібулон” та ТОВ “Племінний завод “Біловодський” за надану техніку та водіїв, які брали участь у ліквідації лісової пожежі в смт. Біловодську.

Нагадаємо: 26.08.2020 року о 14 годині 46 хвилин біля вул Філоненка  смт Біловодськ, поблизу урочища “Кам’яне” в лісових угіддях ДП “Біловодське ЛМГ”  виникла пожежа. Вогнем було знищено  3,7 га лісу (2,5 га низового, 1,2 га верхового). Лісову пожежу було ліквідовано о 19 год. 50 хв. 26.08.2020 року. Для ліквідації було залучено  16 одиниць техніки та  58 чоловік особового складу.

Внаслідок пожежі потерпілих серед особового складу рятувальників та мешканців смт. Біловодська не було.

Бажаємо всім задіяним у ліквідації пожежі міцного здоров’я, мирного неба, родинного благополуччя, наснаги, витримки і якомога менше тривожних викликів.