Прес-центр1 червня 2017, 16:06

Чествування обдарованих.

Перший день літа - це яскраве свято дитинства, тому уже традиційно в цей день у Біловодському  районі в рамках Міжнародного Днязахисту дітей відбувається вшанування учнів, які протягом навчального року показали високий рівень знань, захищали честь району та стали переможцями обласних олімпіад з навчальних дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук України, інших творчих конкурсів.
  На урочистому прийомі голова районної ради Петро Самойлов та перший заступник голови, в.о.голови Біловодської районної державної адміністрації Вадим Муратов нагородили учнів іменними стипендіями Біловодської районної державної адміністрації та Біловодського районної ради, а також вручили  дипломами Департаменту освіти і науки Луганської обласної  державної адміністрації та квитки на одноразове безкоштовне відвідування Парку активного сімейного відпочинку «Фієста» у місті Сєвєродонецьку .

 На урочистий прийом до голови райдержадміністрації та голови районної ради були запрошені батьки, вчителі, керівники навчальних закладів. Розділити радість разом з дітьми та вчителями прийшли  і ті люди, які постійно підтримують ініціативи, спрямовані на розвиток творчого потенціалу підростаючого покоління: Людмила Морозова, заступник голови районної державної адміністрації; Наталія Будовська, керівник апарату Біловодської районної державної адміністрації; Вадим Данилов, керуючий справами апарату Біловодської районної ради; Олексій Щітка, начальник відділу освіти  Біловодської райдержадміністрації.

       Вчителям, які підготували переможців обласного та Всеукраїнського етапу учнівських олімпіад, конкурсів  були вручені Подяки відділу освіти Біловодської РДА.

         Керівники району щиро дякували батькам за талановитих і вихованих дітей, за умови, які  ті створюють для розвитку їх творчих та інтелектуальних здібностей і вручили  Подяки районної державної адміністрації та районної ради.

         На цьому святі відзначені були також і керівники навчальних закладів,які намагаються створити у школі всі умови  для розвитку учнівських обдарувань,згуртовують навколо себе колектив однодумців, людей з високою культурою, бажаючих працювати по-новому, орієнтуючись на дитину, на її особистісний розвиток.

Отже, стипендії, дипломи, подарунки, привітання сьогодні приймали:

Бобок Вікторія,учениця Біловодської ЗОШ I-III ст.;
Малищенко Наталія, учениця Біловодської гімназії;
Мірошник Вікторія, учениця Біловодської ЗОШ I-III ст.;
Нестеренко Ірина, учениця Біловодської гімназії;
Курлов Владислав, учень Біловодської гімназії;
Дреєва Єлізавета, учениця Бараниківської ЗОШ І-ІІІ ст.;
Шуліка Богдана, учениця Євсузького НВК «Веселка»;
Янкова Валерія, учениця Біловодської ЗОШ І-ІІІ ст.;
Лисогор Андрій, учень Євсузького НВК «Веселка»;
Лєдєньов Андрій, учень Новодеркульської ЗОШ І-ІІІ ст.;
Нарожна Богдана, ученицяЄвсузького НВК «Веселка»;
Сова Максим, учень Євсузького НВК «Веселка»;
Онищенко Аліна, учениця Зеликівського НВК «Мрія»;
Луганська Світлана, учениця Біловодської гімназії;
Літвіщенко Діана, учениця Городищенської ЗОШ І-ІІІ ст.;
Семикоз Максим, учень Біловодської гімназії;
Лігус Владислав, учень Біловодської ЗОШ І-ІІІ ст.;
Бобок Іван, ученьБіловодської ЗОШ І-ІІІ ст.;
Мироненко Микола, ученьБіловодської ЗОШ І-ІІІ ст.;
Баржак Валерій, ученьБіловодської ЗОШ І-ІІІ ст.;
Безкишкина Анастасія, учениця Новодеркульської ЗОШ І-ІІІ ст.;
Бувальцев Олександр, учень Біловодської ЗОШ І-ІІІ ст.;
Корсун Ігор, учень Новоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ст.;
Моісеєнко Ярослав, учень Біловодської ЗОШ І-ІІІ ст.