Прес-центр16 липня 2020, 14:07

Державна реєстрація припинення громадського об'єднання, що не має статусу юридичної особи у Луганській області

Громадське об'єднання - це добровільне об'єднання фізичних осіб та/або юридичних осіб приватного права для здійснення та захисту прав і свобод, задоволення суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, екологічних, та інших інтересів.

Громадське об'єднання може здійснювати діяльність зі статусом юридичної особи або без такого статусу.

Для державної реєстрації припинення громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи, подається примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення уповноваженого органу управління громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи, про його саморозпуск.

Розгляд документів, поданих для державної реєстрації припинення громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи - не пізніше трьох робочих днів з дати подання документів для державної реєстрації.

За державну реєстрацію припинення громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи, адміністративний збір не справляється.

Документи для державної реєстрації припинення громадського об’єднання, що не має статусу юридичної особи, місцезнаходженням якого є населені пункти Луганської області, подаються до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за адресою – Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд. 22.

Отримати консультацію з питань державної реєстрації громадських формувань можна також звернувшись до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за телефонами - 0953624202, 0645242216.