Прес-центр1 червня 2018, 15:06

Діти – наше майбутнє

Свято День захисту дітей засновано у листопаді 1949 року рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок і відзначається щорічно 1 червня. В Україні дане свято відзначається з 1998 року.

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей 1 червня 2018 року представники Біловодської районної державної адміністрації та районної ради привітали прийомних дітей нашого району та їх батьків.

Прийомну сім'ю Ірини та Володимира Мацневих, у яких виховується четверо прекрасних дівчаток, привітали Вадим Муратов, перший заступник голови, в.о. голови райдержадміністрації, Петро Самойлов, голова районної ради, та Ірина Козакова, заступник голови районної ради.

Вадим Данілов, керуючий справами виконавчого апарату районної ради, голова районної профспілки працівників державних установ, Світлана Кузніченко, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації, начальник та головний спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації Олексій Щітка та Катерина Адвент привітали прийомну сім'ю Вікторії та Володимира Мележиків, на вихованні яких знаходяться двоє чудових хлопців.

Проявивши милосердя та ініціативу трудові колективи Біловодської райдержадміністрації, районної ради та управління соціального захисту населення райдержадміністрації зібрали та передали у прийомні сім'ї кошти на літнє оздоровлення дітей. 

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Немає в світі нічого кращого й приємнішого, ніж дитяча посмішка.

Тож сьогодні одним з першочергових завдань є забезпечення належних умов для того, щоб кожна дитина в нашій країні росла здоровою та щасливою, а ми, дорослі, допомагали формувати, розвивати у дітей добрі інтереси та здібності. Сьогоднішнє свято це не тільки веселі й галасливі святкування дітвори, але й нагадування суспільству про необхідність дотримання та шанування  прав дитини як необхідної умови для формування гуманного і благополучного суспільства.