Прес-центр29 грудня 2020, 16:12

Дитячі мрії здійснюються

Останні роки у Луганській області традиційно у період новорічних та різдвяних свят проходить акція «Ялинка бажань», ініційована Луганською Асоцiацiєю органiзацiй осіб з інвалiднiстю.

Під час її проведення завдяки допомозі небайдужих людей втілюються в життя найзаповітніші мрії дітей, які знаходяться в скрутних умовах життя. Така ялинка побувала вже в ряді міст області, а у ці святкові дні завітала й до Старобільська. Серед інших дітей завдяки допомозі голови Біловодської райдержадміністрації Катерини Колесникової,  керівника ГО «Городище вперед» Олени Літвіщенко на ялинці мала змогу побувати й донька загиблого у 2014 році прикордонника Юрія Лукянцева Діана Лукянцева.

Цього разу мрії діток і нашої Діани допомогли втілити в життя голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай, народний депутат Олексій Кузнєцов та радник губернатора Микола Надулічний. Саме вони у ці чарівні дні новорічних свят здійснили найзаповітнішу мрію дівчинки – Діана отримала в подарунок від Святого Миколая новенький ноутбук.

Від щирого серця ми дякуємо всім, хто реальними  справами сприяє здійсненню дитячих мрій, бо в нашому складному світі дуже важливо, щоб знаходились такі люди, які здатні дарувати дітям маленькі чудеса!