Прес-центр7 липня 2017, 13:07

До уваги суб’єктів господарювання!

У м. Нова Каховка Херсонської області 29-30 вересня 2017 року відбудеться Х ювілейний  Міжнародний інвестиційний  форум «Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток».

          «Таврійські горизонти» є постійно діючим бізнес-майданчиком, у рамках якого представники ділових кіл з усього світу обговорюють ключові питання міжнародного співробітництва, знаходять нових партнерів, відкривають для себе Херсонщину та представляють можливості свого регіону.

Цьогоріччя Херсонщина буде представлена світові як платформа для екоінвестицій, впровадження «зелених» технологій, виробництво «зеленої» енергії, екоінновації в аграрному комплексі, безмежний туристичний потенціал- ключові пріоритети на шляху «озеленення» економіки.

У рамках Форуму відбудеться панельна дискусія на тему: «Стратегічні інструменти розвитку індустрії гостинності Херсонщини», до участі у якій запрошено провідних експертів туристичної галузі країни.

             Різні форми роботи під час Форуму та обмін досвідом дозволять сформувати стратегію подальшого розвитку міждержавної та міжрегіональної співпраці, визначити перспективні напрямки спільних дій.

Про своє рішення щодо участі у вищезазначеному заході та роботі відповідної панельної дискусії просимо повідомити до 10 серпня 2017 року Департамент інвестиційної, туристично- курортної діяльності та промислової політики обласної державної адміністрації. Контактна особа - Борісова Оксана Іванівна,тел.+38 (05.52) 22-62-84, е-mаіl: tourism.ks@ukr.net

       Реєстрація учасників також відбуватиметься на офіційному сайті заходу: www.tavrianhorizons.in.ua. Організаційний комітет Форуму +38 (0552) 22-57-68 або е-mail: tavrianhorizons@gmail.com