Прес-центр2 серпня 2019, 10:08

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ АТО!

         Наказом управління соціального захисту населення Біловодської РДА від 01 серпня 2019 року «Дочірнє підприємство санаторій «Джерельний» включено до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації.

         «ДП санаторій «Джерельний» знаходиться за адресою: Львівська область, Дрогобицький район, с.Модричі, вул.Модрицька 1-А.

         Санаторій розташований у передгір’ї східних Карпат, в лісній зоні бальнеологічного курорту Трускавець, головним багатством якого є натуральні мінеральні води. Найбільш відома з них -«Нафтуся», джерело якої знаходиться поруч в 5 хвилинах ходьби по лісовій стежці. Поблизу санаторія розташована горно-лижна траса Буковиця.         

          Розміщення у 1-2-3х місних номерах з усіма зручностями, з цілодобовим холодним та гарячим водопостачанням. В кожному номері наявні телевізор і холодильник.

         Забезпечується щоденне чотирьохразове харчування високої якості протягом всього терміну перебування в санаторію.

         Послуги з психологічної реабілітації передбачають психологічну діагностику, консультування, психологічну підтримку і супроводження, психотерапію, проведення тренінгів та занять із психологічної просвіти.

         На території санаторію проводиться організація культурного відпочинку, є спортивні та ігрові майданчики, більярд, настільний теніс.

 

      За більш детальною інформацією необхідно звернутись до Управління соціального захисту населення Біловодської РДА за адресою:с.м.т.Біловодськ, вул.Центральна, 87, каб.№7, тел.:9-23-84