Прес-центр2 вересня 2019, 15:09

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ АТО!

Наказом управління соціального захисту населення Біловодської РДА від 02 вересня 2019 року Дочірнє підприємство «Клінічний санаторій ім. Горького» включено до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації.

        ДП «Клінічний санаторій ім. Горького» знаходиться за адресою: м. Одеса,  вул. Фонтанська дорога, 165.

        Це єдиний курорт півдня України, володіючий трьома власними свердловинами мінеральної води, та розташований на самому березі Чорного моря, в мальовничій парковій зоні хвойних та листяних дерев.

        Санаторій загальнооздоровчого профілю, має чудову клінічну базу для відновлення лікування.

        Мінеральна вода «Одеська №1» не має аналогів в світі по своєму речовому складу. Бальнеологія, чи водолікування на даному курорті практикується вже більше 175 років.         

          Розміщення у 2-3х місних номерах з усіма зручностями, та зі зручностями на поверсі, з цілодобовим холодним та гарячим водопостачанням. Майже в кожному номері наявні телевізор і холодильник.  

         Забезпечується щоденне трьохразове харчування високої якості протягом всього терміну перебування в санаторії. В меню переважає українська кухня, з можливістю включення у раціон дієтичних страв по бажанню відпочиваючих.

         Послуги з психологічної реабілітації передбачають психологічну діагностику, консультування, психологічну підтримку і супроводження, психотерапію, проведення тренінгів та занять із психологічної просвіти.           

         На території санаторія знаходиться бібліотека, кінозал, проходять фестивалі, концерти живої музики, пленери художників та фотографів, організовуються екскурсії по Одесі та по території санаторію, адже санаторій є парком-пам’ятником садово-паркового мистецтва.

 

      За більш детальною інформацією необхідно звернутись до Управління соціального захисту населення Біловодської РДА за адресою: смт. Біловодськ, вул. Центральна, 87, каб. №7, тел.: 9-23-84