Прес-центр11 березня 2020, 15:03

До уваги учасників АТО (ООС)

      Наказом управління соціального захисту населення Біловодської РДА від ­­­­­­­­­11 березня 2020 року ТОВ «Новопсковський санаторій «Перлина» включено до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації.

        Санаторій «Перлина» розташований в екологічно чистому районі, в хвойно-листяному лісі, поблизу мальовничої річки Айдар. Здравниця створена в 1977 році. У надрах землі знаходяться колосальні запаси цілющої води, вони активно використовуються для оздоровлення відпочиваючих.

          Розміщення у 1-2-3х місних номерах з усіма зручностями, з цілодобовим холодним та гарячим водопостачанням. В кожному номері наявні телевізор і холодильник.

         05.03.2020 року ТОВ  Новопсковський санаторій «Перлина» внесено до реєстру закладів, які можуть надавати послуги із психологічної реабілітації учасників АТО(ООС).

    Послуги з психологічної реабілітації передбачають психологічну діагностику, консультування, психологічну підтримку і супроводження, психотерапію, проведення тренінгів та занять із психологічної просвіти.

         На території санаторію проводиться організація культурного відпочинку, є спортивні та ігрові майданчики, більярд, настільний теніс.

 

      За більш детальною інформацією необхідно звернутись до Управління соціального захисту населення Біловодської РДА за адресою: с.м.т.Біловодськ, вул.Центральна, 87, каб.№7, тел.:9-23-84

УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ БІЛОВОДСЬКОЇ    РАЙОННОЇ    ДЕРЖАВНОЇ   АДМІНІСТРАЦІЇ

ЛУГАНСЬКОЇ   ОБЛАСТІ

 

НАКАЗ

    11 березня 20120 р.                  смт. Біловодськ                               № 9

Про включення ТОВ Новопсковський

санаторій «Перлина» до

суб’єктів надання послуг із психологічної

реабілітації учасників ООС (АТО)

 

    Відповідно до п.7.8. Порядку проведення психологічної реабілітації учасників ООС(АТО), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року №1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та п.6 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року №497 «Про затвердження Порядку використання коштів передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції» та наказу Міністерства соціальної політики №458 від 27.04.2018 року «Про вимоги до суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації”

наказую,

 

1.Включити ТОВ Новопсковський санаторій «Перлина»до суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації відповідно поданих ними документів.

 

2.Оприлюднити відомості щодо суб’єктів із психологічної реабілітації на офіційному сайті Біловодської РДА та на інформаційних стендах управління соціального захисту населення Біловодської РДА.

 

3.Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Начальник  УСЗН                                                      Світлана КУЗНІЧЕНКО