Прес-центр27 березня 2020, 08:03

До уваги учасників АТО (ООС)

      Наказом управління соціального захисту населення Біловодської РДА від ­­­­­­­­­26 березня 2020 року  санаторій «Орізонт» включено до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації.

Санаторій  розташований на рівнинному північному березі Шаболатського лиману. Це солоний водойм, відокремлений від Чорного моря вузькою піщаною косою шириною 120-150 м, з’єднаною з курортом Сергіївка мостом завдовжки 0,8 км.

 Санаторію «Орізонт» є безпосереднім надавачем послуг із психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції та/або учасників Революції Гідності. Санаторієм розроблені програми психологічної реабілітації, якими передбачено надання відповідних послуг згідно з індивідуальними потребами, а також методичних та інших матеріалів у сфері надання послуг із психологічної реабілітації. Санаторій має багаторічний досвід надання лікувальних послуг за різними напрямками санаторно-курортного лікування, штат закладу це  кваліфікований медичний персонал із досвідом оздоровлення різних категорій населення, в тому числі і учасників АТО.

Наряду з розробленою фахівцями програмою комплексного психодіагностичного обстеження та проведення психокорекційних заходів  з військовослужбовцями, виведеними з місць бойових дій, план психологічної реабілітації учасників АТО передбачає участь бійців у культмасових заходах санаторію, безкоштовного відвідування кінозалу, двічі на тиждень,  поїздки на екскурсії за кошти здравниці до середньовікової фортеці м.Білгорода-Дністровського, Свято-Миколаївської церкви с.Кулевча, святого джерела Іоана Сичавського м. Білгорода-Дністровського.

Адреса санаторію: Одеська обл., м.Білгород-Дністровський, смт.Сергіївкавул.Гагаріна, буд. 1 А 

      За більш детальною інформацією необхідно звернутись до Управління соціального захисту населення Біловодської РДА за адресою: с.м.т.Біловодськ, вул.Центральна, 87, каб.№7, тел.:9-23-84