Прес-центр6 вересня 2018, 15:09

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

З вересня 2017 року на території Луганської області реалізовується Проект  «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», який впроваджується Українським жіночим фондом за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Проект USAID «Економічні можливості постраждалим від конфлікту» працюватиме в Луганській області до лютого 2019 року та забезпечує умови  для створення бізнесу силами ВПО та представників місцевих громад, сприяє  переміщенню бізнесу із зони АТО та надає консультаційну та експертну підтримку підприємницьким ініціативам в області, які спрямовані на вирішення проблем працевлаштування ВПО, демобілізованих військовослужбовців, жінок, людей з інвалідністю та ін.

Наразі йде набір учасників до третьої групи тренінгового курсу з розвитку бізнес-навичок.

Метою навчання є сприяння розвитку самозайнятості та малого бізнесу у Луганській області. Випускники тренінгової програми зможуть взяти участь в конкурсі міні-грантів (до 38 тис.грн.) на заснування/перенесення свого малого бізнесу, а також будуть отримувати консультативну юридичну та методичну підтримку протягом 3 місяців.

Посилання на реєстрацію: http://clc.to/dah_2g

Кінцевий термін подачі заяв на участь у тренінговому курсі з розвитку бізнес-навичок : 12.09.2018 р.

Контакти:

телефон: 098-002-99-88

електронна адреса: eopac.lg@gmail.com

Більш детальна інформація у додатку