Прес-центр18 грудня 2018, 16:12

Дорогі наші, любі діти! Шановні жителі Біловодщини! Знову до нас прийшло довгоочікуване свято – день Святого Миколая, яке приносить до наших домівок світлу радість і добрі сподівання.

В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро.

Нині ми подумки повертаємося у своє дитинство, із вдячністю пригадуємо батьків, дідусів і бабусь, які створювали нам, так само, як ми сьогодні своїм дітям та онукам – святковий настрій, бо маленькі діти з нетерпінням чекають дива. Знаючи це, Святий Миколай у ніч на 19 грудня приходить і кладе під подушку усім слухняним хлопчикам і дівчаткам чудові подарунки. За це його називають Чудотворцем.

Ми ж, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах дітлахів, посіяло зерно любові до ближнього, поваги до минулого.
Тож вітаю усіх дітлахів, зі святом! Зростайте здоровими, добрими та щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу!

Бажаю  всім жителям Біловодщини міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя, миру, достатку, родинного затишку й душевного тепла. Нехай Святий Миколай освятить нас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи!

Зі святом, дорогі земляки !

 

З повагою,

Голова районної державної адміністрації   А. ГРАЧОВ