Прес-центр5 вересня 2017, 16:09

Голова райдержадміністрації провів робочу нараду

04 вересня у залі засідань Біловодської райдержадміністрації голова райдержадміністрації  Андрій Грачов провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, ряду організацій району, у якій  взяла участь керівник апарату районної держадміністрації Наталія Будовська.

На нараді відбулося принципове і зацікавлене обговорення стану справ у Біловодській райдержадміністрації та ряді галузей, якими вона опікується.

Кожний керівник коротко доповів про стан справ у своєму структурному підрозділі та проблеми, які існують на сьогодні.

Особливу увагу голова районної держадміністрації звернув, зокрема, на продовження активної роботи щодо залучення інвестицій в район, бо саме залучення інвестицій забезпечує більш ефективний економічний розвиток території, вирішення актуальних проблем району, забезпечення зайнятості населення.

Андрій Грачов зупинився також на стані закладів освіти району та необхідності подальшого їх реформування, що дасть можливість оптимізувати заклади освіти та надавати дітям більш якісні знання.

Також на нараді детально було розглянуто стан справ у  медичній галузі району, про що доповіли в.о. головного лікаря КЗ «Біловодська центральна районна лікарня» Роман Чередниченко та головний лікар КЗ «Біловодський центр первинної медико-санітарної допомоги» Зоя Малищенко.

Обговорювалися і питання організації соціального захисту населення, зокрема, молоді та дітей, розвитку культури і спорту в районі та інші.

На завершення робочої наради голова райдержадміністрації Андрій Грачов надав доручення всім присутнім керівникам служб визначити коло проблемних питань у своїй роботі та пропозиції щодо їх вирішення, які будуть розглянуті на наступній нараді.