Прес-центр2 жовтня 2020, 14:10

Інформація для всіх бажаючих надати допомогу постраждалим від пожеж у Луганській області

На значній території Луганської області досі тривають масштабні пожежі. До їх ліквідації залучені співробітники національної поліції, Збройних сил України, Національної гвардії України, Луганського прикордонного загону, Держлісагенства, Державної служби України з надзвичайних ситуацій з Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Полтавської та Харківської областей. За останньою оперативною інформацією ДСНС внаслідок пожеж вогнем пошкоджено понад 250 будівель, загинуло 9 осіб та 17 госпіталізовано, а 150 осіб було евакуйовано. Пожежі нанесли великих збитків місцевому населенню.

Біловодська районна державна адміністрація звертається до жителів району відгукнутися на біду наших земляків й надати можливу допомогу постраждалим, які мають потребу в тому числі у втрачених продуктах харчування, теплому одязі, теплих речах, взутті, засобах гігієни тощо.

Повідомляємо, що всі бажаючі надати допомогу постраждалим від пожеж можуть звертатися до Біловодської районної організації Товариства Червоного Хреста України за телефоном 068-42-40-324. Карта Приватбанку

5168-7574-1524-5135.

         Заздалегідь вдячні за небайдужість до людського горя й підтримку потерпілих від надзвичайної ситуації на Луганщині.