Прес-центр18 жовтня 2017, 14:10

Інформація щодо передачі у користування водного об’єкту

Відповідно до статті 51 Водного кодексу України у користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб, культурно-оздоровчих, лікувальних, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей, проведення науково- дослідних робіт можуть надаватися водосховища (крім водосховищ комплексного призначення), ставки, озера та замкнені природні водойми

Водні об’єкти надаються у користування за договором оренди земель водного фонду на земельних торгах у комплексі із земельною ділянкою.

Об’єкт оренди – водний об’єкт (ставок) орієнтовною площею 151,9000 га, який розташований за межами населених пунктів на території Кононівської  та Шуліківської сільських рад Біловодського району Луганської області та знаходиться у задовільному стані.

Всі громадяни та юридичні особи, які зацікавлені в одержанні у користування відповідного водного об’єкту у комплексі з земельною ділянкою на конкурентних засадах (земельних торгах) можуть звертатися для отримання відповідної консультації щодо порядку отримання до Департаменту комунальної власності, земельних та майнових відносин облдержадміністрації за адресою: м. Сєвєродонецьк, площа Перемоги, 2 (будівля «Імпульсу», 1-й поверх, кабінет № 109), тел. (06452) 2-55-77.