Прес-центр9 вересня 2021, 10:09

МОМ та USAID надаватимуть грантову допомогу на розвиток власної справи для трудових мігрантів

Міжнародна організація з міграції (МОМ) та Агентство ООН з питань міграції за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) оголошують про початок другого циклу надання грантів у рамках проєкту «Розвиток малого бізнесу й самозайнятості для трудових мігрантів», який спрямований на підтримку сталого економічного розвитку після повернення громадян України з-за кордону.

Грантова допомога надаватиметься на розвиток власної справи у розмірі до 4 000 доларів США на конкурсній основі та умовах співфінансування (50 % на 50 %).

Бажаючі отримати гранти мають до 30 вересня 2021 року заповнити анкету за посиланням: https://bit.ly/Гранти_на_власну_справу

Після завантаження анкети на екрані залишиться анкета з порожніми полями, але це не означає, що інформація не збереглася, натискаємо «Submit» і всі дані з анкети відразу потрапляють до бази даних.

З більш детальнішою інформацією про основні етапи конкурсного відбору та вимоги до кандидатів можна ознайомитися на сайті МОМ:

https://iom.org.ua/ua/mom-ta-usaid-dopomozhut-grantamy-trudovym-migranta... або звернутися на електронну пошту: achabuk@iom.int