Прес-центр24 жовтня 2019, 16:10

Організаційна нарада щодо проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців категорії «Б» і «В»

24 жовтня в залі засідань Біловодської райдержадміністрації під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Наталії Будовської відбулася організаційна нарада щодо проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців категорії «Б» і «В». На нараді були присутні керівники та спеціалісти структурних підрозділів райдержадміністрації.

         Про проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців інформував головний спеціаліст з питань персоналу державної служби райдержадміністрації Віктор Іваненко. Він інформував що Кабінет Міністрів України постановою від 10 липня 2019 року № 591 вніс зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 року № 640 «Про затвердження Типового порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.

       Постановою, зокрема, встановлено, що оцінювання результатів службової діяльності державних службовців за 2019 рік проводиться у такі строки:

  - визначення завдань і ключових показників результативності, ефективності     та якості на наступний рік - у грудні 2019 року;

          - визначення результатів виконання завдань державними службовцями, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В» - у жовтні-грудні за період з 01 січня поточного року або з дати визначення завдань і ключових показників до дати прийняття наказу( розпорядження) про визначення результатів виконання завдань;

          - затвердження висновку щодо оцінювання результатів службової діяльності державних службовців,які займають посади державної служби категорій «Б» і «В» у грудні 2019 року;

          -  розробка та затвердження індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності державного службовця, який займає посаду державної служби категорії «Б» або «В» - у грудні 2019 року на наступний рік.

      Коментований Порядок визначає процедуру проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорій "А", "Б" і "В" (далі — оцінювання).

      Також ознайомив присутніх з розпорядженням голови райдержадміністрації «Про проведення першого етапу оцінювання результатів службової діяльності державних службовців в Біловодській райдержадміністрації» та методичними рекомендаціями щодо проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.

        По закінченню наради Віктор Іваненко зауважив керівникам структурних підрозділів та їх працівникам на необхідності  формування завдань, ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців у терміни, передбачені законодавством.