Прес-центр20 квітня 2017, 14:04

Оздоровлення дітей влітку

Увага! Влітку 2017 року у с. Лиман, Старобільського району  розпочне свою роботу оздоровчий табір «Джура» головного управління національної поліції в Луганській області.

          Вартість путівки орієнтовно становитиме 4800 грн (21 день), також оплачується страховий поліс на дитину (58 грн).

          У поточному році табір буде працювати у дві зміни: 1 зміна – з 24 червня по 14 липня, 2 зміна – з 22 липня по 11 серпня. На відпочинок приймаються  діти від 7 до 15 років.

           Колектив табору «Джура» має величезний досвід у сфері оздоровлення та відпочинку дітей, літнього сезону його щорічно відвідує близько 500 дітей. Під час знаходження у таборі діти забезпечуються повноцінним п’ятиразовим харчуванням, проживають у комфортабельних 1 та 2-поверхових корпусах. Табір має свій обладнаний пляж, спортивні майданчики, працюють різноманітні творчі та спортивні гуртки.

           Персонал закладу має достатні професійні навички впровадження сучасних методів роботи у сфері організації відпочинку дітей, це команда фахівців, які здатні забезпечити дітям повноцінне дозвілля. За підсумками Державної атестації закладів оздоровлення та відпочинку  ПДЗОВ «Дружба» було присвоєно вищу категорію.

         Додаткову інформацію можливо отримати на сайті campdjura@gmail.com  або за телефоном 0958033870.