Прес-центр22 серпня 2017, 13:08

Оздоровлення триває в навчальних закладах Біловодського району

Велика літня перерва у школярів – це період зміцнення їхнього здоров`я, пізнання цікавого, нових знайомств та пригод; це пора морального загартування, духовного збагачення, пора яскравих вражень, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому. Табір з денним перебуванням дітей – одна із масових форм канікулярного відпочинку в умовах  школи влітку. Тут діти  снідають, обідають, проводять змістовне цікаве дозвілля. Успіх у роботі залежатиме від зацікавленості організаторів літнього відпочинку, їхньої енергії, наполегливості, любові до дітей, а також уміння пробудити ініціативу та самостійність своїх вихованців, організувати творчі колективні справи.      

19 серпня 2017 року за підтримки Британської Ради на Біловодщину завітав волонтер з Іспанії Альфонса Гарсія Рейна, який розпочав свою роботу у мовному таборі «Super motanka camp» на базі ОНЗ – Біловодська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Нагадуємо, що мовний табір розпочав свою роботу з 14 серпня та буде тривати до 31 серпня 2017 року.  Для 25 дітей пільгових категорій пропонуються різні завдання, завдяки яким вони можуть втілювати свої бажання. Програма дає можливість кожній дитині вдосконалити свої знання з англійської мови та проявити всі свої здібності в повному обсязі. В цьому допомагають спортивні змагання, інтелектуальні ігри і розваги, творчі конкурси, свята, подорожі.

З 20 по 29 серпня 2017 року 30 дітей пільгових категорій відпочивають у дитячому оздоровчому таборі «ім. Ю. Гагаріна», який знаходиться в екологічно чистій зоні на півдні Херсонської області, місті-курорті Скадовську, на узбережжі мілководної Джарилгацької затоки. 10 днів діти будуть знаходитись під наглядом супроводжуючих – Парфьонової Тамари та Фоменко Вікторії, вчителів Біловодської гімназії.

Для дітей будуть проводитись конкурсні та ігрові програми, концерти та фестивалі, вікторини та ярмарки, дискотеки та найголовніше – відпочинок на Чорному морі. 

Турбота про дітей, їх щастя та здоров’я, благополуччя завжди була і буде головною турботою дорослих. Фундамент здоров’я, фізичного та психічного, закладається саме в дитинстві. Здоров’я дитини, формування характеру, виховання в неї корисних навичок і вмінь – найважливіші задачі, які стоять на сьогоднішній день перед нами.

Побажаємо нашим дітям яскравих емоцій, нових і незабутніх вражень від літнього відпочинку!