Прес-центр19 червня 2019, 11:06

Податковою міліцією Луганщини ліквідовано канал незаконних постачань палива з РФ

Податковою міліцією ГУ ДФС у Луганській області під процесуальним керівництвом прокуратури області спільно з працівниками СБУ і прикордонниками виявлено і ліквідовано канал незаконного постачання на територію Луганської області пального з Російської Федерації.
У рамках проведення операцій «Бастіон», «Акциз-2019» і «Рубіж» та розслідування кримінального провадження  за ч. 1 ст. 204 КК України у безпосередній близькості від державного кордону України було викрито і припинено функціонування незаконного каналу постачання на територію України (поза митним контролем) з РФ паливно-мастильних матеріалів.
За результатами проведених заходів виявлено підземний трубопровід завдовжки близько 1 км, який вів у бік державного кордону України, резервуар для накопичення ПММ, устаткування для їх перекачування, автомобіль, який використовувався для незаконного перевезення пального з місця перекачування до бази накопичення, та 12 тис. літрів дизельного палива. Виявлені ТМЦ загальною орієнтовною вартістю 1,2 млн. грн. вилучено на підставі ухвал суду і передано на відповідальне зберігання.
Розслідування кримінального провадження триває.