Прес-центр17 вересня 2020, 13:09

Поздоровили з Днем рятівника

17 вересня 2020 року працівники Біловодського МРВ ГУ ДСНС України в Луганській області відзначають професійне свято – День рятівника. З цієї нагоди відділ відвідала голова Біловодської райдержадміністрації Катерина Колесникова.

Начальник Біловодського МРВ ГУ ДСНС України в Луганській області Віталій Лучаков ознайомив голову райдержадміністрації з роботою підрозділу, технікою, яка є в наявності, серед якої і нещодавно відремонтована, а також показав, що за час його роботи та за його ініціативою було відремонтовано та обладнано санвузлом роздягальню для працівників. Це і є прикладом справжньої турботи про підлеглих, про їх комфорт.

Далі з урахуванням карантинних обмежень на площі біля адмінбудівлі відбулися урочистості з нагоди Дня рятівника. Перед присутніми виступили голова районного держадміністрації Катерина Колесникова та начальник Біловодського МРВ ГУ ДСНС України в Луганській області Віталій Лучаков. Вони поздоровили усіх зі святом, подякували за плідну роботу та висловили найтепліші побажання.

Катерина Колесникова нагородила кращих працівників відділу грамотами від голови райдержадміністрації. Віталій Лучаков вручив грамоту від Біловодського МРВ та ДПРЧ-28 ГУ ДСНС України в Луганській області голові райдержадміністрації за плідну співпрацю та вагомий особистий внесок у справу захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій. 

Тож цього святкового дня бажаємо усім працівникам цивільного захисту, рятівникам якнайменше надзвичайних ситуацій, здоров’я, наснаги, добробуту у родинах, сил та енергії для подальших успіхів у небезпечній та відповідальній праці!