Прес-центр10 листопада 2017, 11:11

Працівники культури Біловодського району відзначили професійне свято.

9 листопада працівники  культури району відзначили своє професійне свято - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

На захід було запрошено керівників сільських будинків культури та бібліотекарів району, аматорів народного мистецтва, викладачів дитячої школи мистецтв.

Зі словами привітання до колег звернувся  начальник відділу культури райдержадміністрації Сергій Юрченко. Він підкреслив, що працівники вищевказаної професії – це люди, які несуть радість та любов до танцю, співу та життя, наповнюють будні високими і світлими почуттями, та відзначив, що творчий внесок працівників культури району у розвиток національної культури, щоденна подвижницька праця заслуговує на слова щирої вдячності.

У святі також взяли участь заступник голови Біловодської районної ради Ірина Козакова та голова районної організації ветеранів України Валентина Негода, які теж поздоровили працівників культури та побажали усім міцного здоров’я, родинного тепла та творчої наснаги.

Кращих працівників галузі культури та народного мистецтва району  відзначено грамотами районної державної адміністрації та районної ради. Серед них Зінаїда Тарабанова   - режисер районного Будинку культури, Павло Руднєв   - директор районного Будинку культури,  Світлана Бугайова  – провідний методист районного Будинку культури, Сергій Сіпаков – завгосп районного Будинку культури, Ольга Сокирка – директор Біловодської дитячої школи мистецтв, Наталія Овчаренко - викладач з класу образотворчого мистецтва Біловодської дитячої школи мистецтв та Подяками  відділу культури райдержадміністрації. Завершилося свято чудовими концертними номерами у виконанні учасників художньої самодіяльності Біловодщини.