Прес-центр1 жовтня 2020, 15:10

Привітали батьків та дітей з Днем усиновлення

В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

30 вересня 2020 року голова Біловодської районної держадміністрації Катерина Колесникова разом з першим заступником голови райдержадміністрації Вадимом Муратовим, генеральним директором КНП «Біловодська багатопрофільна лікарня» Біловодської селищної ради Романом Чередниченком та т.в.о. начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Олексієм Кудрею відвідали дитячий будинок сімейного типу Ірини Мацнєвої та прийомні сім’ї в селищі Біловодськ, де на вихованні перебуває 11 малолітніх  дітей.  Керівники привітали батьків, їх дітей та вручили подарунки із солодощами.

Цього дня вони також відвідали родину загиблого при виконанні військового обов’язку із захисту незалежності й територіальної цілісності України прикордонника Юрія Лукьянцева у селі Бараниківка. Діані, доньці загиблого героя, були вручені подарунки. У розмові з родиною керівники району вже не перший раз відзначили відданість державі та громадянську свідомість військовослужбовців, членів їх сімей та інших громадян.

До привітань долучилися начальник Біловодського відділу поліції ГУНП в Луганській області Пилип Рогойський, заступник керівника МПП «Агро» Денис Боронніков, приватний підприємець В’ячеслав Бєлолипецький.

Родина Лукьянцевих була вчергове приємно вражена постійною увагою та небайдужістю місцевої влади, підприємців до їх повсякденного життя, вирішення питань господарського характеру. Саме така єдність органів державної влади та громадян створює умови для успішного розвитку держави, формування особистості і громадянина.