Прес-центр15 листопада 2018, 15:11

Привітали ветпрацівників з Днем працівників сільського господарства

Ветеринарно-санітарний контроль, захист споживачів від занесення інфекційних хвороб, невпинна турбота про тварин – це ті завдання, які ставлять перед собою працівники ветеринарної медицини. Уявити собі благополучну обстановку серед сільськогосподарських тварин без компетентної роботи ветеринарів практично неможливо. Адже вони постійно перебувають напоготові, запобігаючи появі осередків спалахів інфекцій, які можуть загрожувати людству.

         15 листопада 2018 року, напередодні професійного свята - Дня працівників сільського господарства, перший  заступник, виконуючий обов`язки голови районної державної адміністрації Вадим Муратов та  заступник голови районної ради Ірина Козакова завітали до Біловодського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області. Вони привітали ветпрацівників  з  Днем працівників сільського господарства, відзначивши: приємно усвідомлювати, що люди, які працюють в цій галузі медицини,  віддані своїй професії, для вас робота – це і покликання, і вічний неспокій, і щоденна копітка праця. Ви охороняєте територію району від занесення збудників інфекційних хвороб тварин, проводите профілактику, ведете державний нагляд за якістю та безпекою продукції тваринного і рослинного походження. Свідченням цього є благополуччя району. Керівники побажали присутнім найміцнішого здоров'я,  достатку та щоб працю ветпрацівників гідно оцінювали, бо вона значуща для всіх.

         За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в реалізацію завдань і функцій Біловодської міжрайонної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів та з нагоди Дня працівника сільського господарства ряд працівників спільним розпорядженням голови  райдержадміністрації та районної ради були нагороджені почесними грамотами та подяками,  які вручили їм Вадим Муратов та Ірина Козакова.

      Начальник Біловодського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Володимир Прапірний в свою чергу приєднався до всіх привітань, подякував за співпрацю  та допомогу всім колишнім медичним та санітарним працівникам,  побажав всім щастя, сімейного благополуччя та невтомної енергії в служінні людям.