Прес-центр23 червня 2020, 14:06

Привітали з Днем державної служби

23 червня 2020 року у залі засідань райдержадміністрації відбулося урочисте привітання працівників райдержадміністрації з професійним святом – Днем державної служби, на якому головував перший заступник голови райдержадміністрації Вадим Муратов.

 Він відзначив, що кожний державний службовець робить конкретний внесок у розбудову держави, своєю працею  підтверджуючи розвиток конституційних принципів на території району. Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави завжди було  вкрай відповідальною справою. 

З Днем державної служби колектив привітала голова районної держадміністрації Катерина Колесникова, яка підкреслила, що люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашого народу. Вона щиро подякувала працівникам райдержадміністрації за  відданість роботі, мудрість при вирішенні суперечних питань, бо  довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею і народом, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства. Вона побажала колегам, щоб кожен день життя був щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагали у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

Цього дня до райдержадміністрації завітали народний депутат України Сергій Шахов та заступник селищного голови Володимир Гніденко. Сергій Шахов привітав Катерину Колесникову з призначенням головою Біловодської райдержадміністрації та поздоровив працівників райдержадміністрації з Днем державної служби і побажав, щоб їх професіоналізм, наполегливість, розуміння  та великий практичний досвід завжди служили на користь людям.