Прес-центр3 липня 2017, 13:07

Проведено перший етап моніторингу закладів громадського харчування та торгівельних точок

З метою недопущення виникнення гострих інфекційних захворювань та харчового отруєння населення Біловодського району, зокрема захворювання на ботулізм, та захисту життя і здоров’я громадян, розпорядженням голови райдержадміністрації від 16.06.2017р. № 127 створено робочу групу для проведення моніторингу закладів громадського харчування та торгівельних точок Біловодського району щодо додержання санітарних правил, правил торгівлі, законодавства про захист прав споживачів. До складу робочої групи увійшли представники управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації, Біловодської селищної ради, управління Держпродспоживслужби, районного центру зайнятості та Біловодського відділення податкової інспекції.

         19-29 червня 2017р. проведено перший етап моніторингу суб’єктів господарювання, до відома яких доведено інформацію щодо існуючої загрози для життя та здоров’я споживачів при реалізації небезпечних, непідтверджених сертифікатами якості харчових продуктів (риби, м’яса, ковбасних виробів, молочних продуктів). Моніторинг суб’єктів господарювання буде продовжено.