Прес-центр1 серпня 2017, 14:08

Проведено позачергову двадцяту сесію Біловодської районної ради

01 серпня 2017 року відбулося позачергове засідання двадцятої сесії районної ради сьомого скликання, яке провів голова районної ради Петро Самойлов.  У засіданні взяли участь голова райдержадміністрації Андрій Грачов, заступники голови районної ради та райдержадміністрації, депутати районної ради, керівники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації та районної ради, редакція газети «Вісті Біловодщини».

 На розгляд сесії було внесено два питання, які потребували невідкладного розгляду та відповідно до Регламенту районної ради попередньо розглядались  на засіданні постійних комісій та президії районної ради. Про внесення змін до Районної цільової комплексної програми розвитку системи охорони здоров`я  Біловодського району на 2016-2018 роки  поінформував в.о. головного лікаря комунального закладу «Біловодська центральна районна лікарня» Роман Чередниченко.

Заступник начальника фінансового управління райдержадміністрації Олена Сіпун  доповіла про внесення змін до районного бюджету на 2017 рік.

        З цих питань були прийняті відповідні рішення.