Прес-центр20 червня 2019, 10:06

Проводиться ремонт дороги

Мешканці Біловодського району добре знають, у якому плачевному стані знаходиться дорога Чугуєв - Мілове.  З приводу ремонту цієї дороги були неодноразові звернення  до Служби автомобільних доріг України. Але здійснення цього ремонту унеможливлювалося тим, що на державному рівні не були проведені відповідні тендери.

 Тому ми вимушені були звернутися з проханням щодо укладення прямих договорів без проведення тендерів, щоб мати можливість зараз хоча б здійснити ремонт ділянки дороги, яка є дуже важливою для мешканців Біловодська і викликає найбільшу кількість нарікань, - це ділянка з початку вулиці Центральної до автовокзалу. На ці цілі Службою автомобільних доріг України було виділено майже 200 тис. грн. по прямому договору між Службою автомобільних доріг у Луганській області та філією «Біловодський райавтодор» ДП «Луганський облавтодор».

Вже вчора філія «Біловодський райавтодор»  приступила до виконання поставленого завдання й у найкоротший термін проведе ремонт та освоїть виділені кошти.

Основний ремонт дороги Н-26 Чугуєв –Мілове по території Біловодського району по договору буде здійснюватися після завершення тендерної процедури,  яка відбудеться у першій половині липня.