Прес-центр19 листопада 2019, 14:11

Публічна презентація результатів громадської оцінки місцевих послуг та послуг комунальних підприємств

Громадським інститутом регіональних проблем за активної участі громадських активістів Біловодського району були підготовлені три експертні пропозиції, які планується запропонувати для розгляду на засіданнях місцевої Громадської ради.

19 листопада 2019 року в залі засідань райдержадміністрації заступником директора «Громадського інституту регіональних проблем» Миколою Шуліко проведена публічна презентація експертних пропозицій відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 24.04.2019р. №353.

На заході обговорювалися пропозиції щодо вдосконалення діяльності місцевої Громадської ради з питань розробки пропозицій, висновків, аналітичних матеріалів, а також проведення консультацій з громадськістю. Також розглянули питання поліпшення стану оприлюднення публічної інформації та наборів відкритих даних, результати громадської оцінки місцевих послуг та експертних пропозицій до проєкту бюджету на 2020 рік.

За результатами проведеної роботи будуть надані рекомендації виконавчому комітету Біловодської селищної ради.

На завершення заходу Микола Шуліко вручив сертифікати двом громадським експертам Ірині Козаковій та Костянтину Чмихало про проходження навчального курсу за програмою «Проведення громадського моніторингу та оцінки».