Прес-центр1 листопада 2021, 15:11

П’ять об’єктів в Лисичанську відремонтуємо за рік – Сергій Гайдай на пресконференції

На запитання журналістів щодо розвитку м. Лисичанська, Сергій Гайдай розповів, що за рік у місті планують зробити п’ять об’єктів. 

Це – ДЮСШ, дві школи, садочок та ремонт мосту.

«ДЮСШ з базою для човнів, дві школи  –  у 14-ій закінчили в минулому році фасадні роботи, зовні вона вийшла чудова, але якщо зайти всередину, то там «радянський союз». Я вже жартував, що за кількістю шарів фарби можна порахувати, скільки разів там робили ремонт, починаючи з відкриття. Всі внутрішні роботи будуть зроблені. 5-ту школу в Лисичанську ремонтуватимуть у 2022 році. Також будемо продовжувати роботи на дорозі до заводу ГТВ», – сказав очільник області.

Також, в наступному році буде відремонтована вулиця Гарібальді. В листопаді буде готова проєктно-кошторисна документація на міст біля содового заводу, там чотири кілометри дороги. Це буде не капітальний ремонт, а більше схоже на будівництво, тому що міст зруйнований повністю. Після цього розпочнеться ремонт дороги, яка стане об’їзною, тобто Лисичанськ розвантажать від машин – всі вони поїдуть біля содового, а автомобілістам це також буде зручно, тому що вони економитимуть близько 14 кілометрів дороги.

Крім того, буде визначено кінцеве місце для будівництва нового басейну, щоб у 2022-2023 роках побудувати новий сучасний басейн з усіма технологіями, енергозбереженням та фільтрацією тощо.

«П’ять об’єктів в Лисичанську відремонтуємо за рік», – підвів підсумки Сергій Гайдай.