Прес-центр3 грудня 2020, 13:12

Результати співпраці відчутні вже сьогодні

03 грудня 2020 року голова Біловодської райдержадміністрації Катерина Колесникова відвідала КНП «Біловодська багатопрофільна лікарня», де ознайомилася з роботою лікарні в умовах карантину та забезпеченістю закладу киснем.

В умовах сьогодення забезпеченість медичних закладів киснем є однією з найважливіших проблем влади, яка потребує вирішення. У нашій області завдяки зусиллям голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая, який посприяв швидкому укладанню договору на постачання медичного кисню  з Сєвєродонецьким підприємством "Азот" та наданню ліцензії на його виробництво, "Азот" почав поставляти кисень у лікарні Луганщини.

Наша лікарня завдяки швидкому реагуванню генерального директора КНП «Біловодська багатопрофільна лікарня» Біловодської селищної ради Романа Чередниченка однією з перших уклала такий договір на отримання 144 балонів з киснем і вже отримала 24 балона, що дає можливість у повному обсязі забезпечити потребу лікарні у кисні. Таким чином результати цієї важливої співпраці ми бачимо вже сьогодні.

Але керівництво лікарні не зупиняється на досягнутому, шукає нові шляхи і підходи у вирішенні названих проблем.

Так, зараз Роман Чередниченко веде перемовини з партнерами  щодо укладення договору з ними з метою переходу з балонного кисню на креоциліндри, що дасть можливість більш швидкого реагування на потреби хворих.