Прес-центр14 вересня 2020, 13:09

Робоча поїздка голови райдержадміністрації

14 вересня 2020 року голова районної держадміністрації Катерина Колесникова відвідала дільницю дороги «Біловодськ-Мілове», на якій в рамках Президентського проєкту «Велике будівництво» ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» розпочалися ремонтні роботи.

Усі ми знаємо, у якому жахливому стані знаходяться дороги у районі. Звісно, це загальна проблема у країні, а не тільки нашого регіону. Покращання стану доріг стало нагальною необхідністю, але мало хто в районі вірив, що це дійсно стане реальністю. Розпочаті роботи є доказом того, що наші мрії стають реальністю.

Катерина Колесникова поспілкувалася з робітниками, задіяними в ремонтних роботах, ознайомилася з фронтом робіт та найближчими планами фірми. На сьогодні розпочався початковий  етап робіт – перші кілометри дороги вже фрезеруються. У роботі задіяно більше 100 чоловік. Хочеться відзначити, що для участі у роботах будуть запрошуватися і жителі Біловодщини, що дуже важливо, враховуючи високий рівень безробіття в районі. Роботи планується проводити у дві зміни, щоб швидше забезпечити населенню комфортне пересування.

Ми чекаємо на активну співпрацю з ОТГ, на сесії якої 18 вересня повинні затвердити виділення земельної ділянки для розміщення АБЗ та житлового комплексу для працівників фірми, задіяних у ремонтних роботах. Це дасть можливість відразу збільшити кількість робочих місць та підвисити ефективність роботи, бо на сьогодні працівники змушені кожного дня добиратися з м. Щастя.

Завдяки взаємодії з райдержадміністрацією та швидкому реагуванню комбінату громадського харчування вже завтра буде налагоджено харчування працівників ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», а це забезпечить додаткові надходження до бюджету ОТГ.

 Сподіваємося, що плідна співпраця з керівництвом ОТГ та взаєморозуміння дасть можливість зробити все, щоб принести якомога більшу користь Біловодщині та покращити умови життя її жителям, які, нарешті, зможуть пересуватися якісними дорогами.