Прес-центр30 серпня 2017, 15:08

Робоча поїздка заступника голови Луганської обласної державної адміністрації Вадима Данієляна до Біловодського району

30 серпня 2017 року заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Вадим Данієлян здійснив робочу поїздку до Біловодського району.

Розпочав свій візит Вадим Данієлян з особистого прийому громадян, який він провів у Біловодській райдержадміністрації.

На прийомі у заступника голови облдержадміністрації побувало 5 громадян. Основні питання, з якими вони зверталися: щодо відновлення фінансування з обласного бюджету на ремонт Біловодського дошкільного навчального закладу № 4, ремонту дороги від с. Плугатар до опорної школи, розташованої в смт. Біловодськ, передачі Шуліківського водосховища в оренду громади, надання допомоги у придбанні пожежного автомобіля за рахунок обласного бюджету, святкування 250-річчя Деркульського кінного заводу №63  та ін.

Заступник голови Луганської обласної державної адміністрації  Вадим Данієлян уважно вислухав усіх громадян, які прийшли на прийом, та взяв питання, з якими зверталися люди, під особистий контроль.

Далі заступник голови Луганської обласної державної адміністрації побував на районній педагогічній конференції, де привітав педагогів з початком нового навчального року, подякував за сумлінну працю та побажав подальших успіхів у роботі на освітянській ниві.

Цього дня Вадим Данієлян відвідав  ПрАТ «Біловодський маслоробний завод», заступник голови Луганської облдержадміністрації поцікавився проблемами розвитку тваринництва в Біловодському районі, дізнався, які побажання є у працівників щодо покращання ситуації у цій галузі. Зустрівся Вадим Данієлян також з колективами КЗ «Біловодська центральна районна лікарня» та ТОВ «Швейне об’єднання «Робочий стіль».