Прес-центр10 липня 2020, 15:07

Розпочинає роботу районна організація Товариства Червоного Хреста

Розпочавши роботу на посаді голови Біловодської райдержадміністрації у травні цього року, Катерина Колесникова висловила занепокоєння щодо ситуації, що склалася з районною організацією Товариства Червоного Хреста, яка не працювала майже 2 роки. Адже саме ця громадська організація призвана надавати різноманітну допомогу людям під час збройних конфліктів, стихійного лиха, катастроф та аварій, органам охорони здоров'я, сприяти органам державної влади у їхній діяльності в гуманітарній сфері.

 18 червня 2020 року голова районної держадміністрації Катерина Колесникова зустрічалася з головою Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Ольгою Кудаєвою. Піч час цієї зустрічі серед інших обговорювалося і питання відновлення роботи організації Товариства Червоного Хреста у районі.

І вже з сьогоднішнього дня ця районна організація відновлює свою роботу: сьогодні був підписаний договір з Ольгою Боронніковою, яка на волонтерських засадах буде очолювати Біловодську районну організацію Товариства Червоного Хреста. А завтра організація розпочинає збір необхідних речей для надання допомоги жителям Новоайдарського району, які постраждали під час масштабних лісових пожеж.

 Тож сподіваємося, що добрі та щирі люди не залишаться байдужими до тих, кому необхідна допомога. Приєднуйтесь до благородних справ Червоного Хреста!